Åbent alle museumsdage: 11:00 - 16:30 (Sidste bestilling 15:30). 

+45 2020 6163

ELLAs Julespeciel -sæsonens deleretter 

Menuen er perfekt til jer der vil smage det hele og nyde det sammen.  

Vi har fokus på det nære, det smagsfulde og det rummelige køkken, også i julen. 

Vores julemenu omfavner klassiske elementer fra julebordet, nostalgien og alle de lokale råvarer. 

Vi giver jer plads til at nyde traditionerne, hyggen og alt det indimellem. 

Kontakt os  direkte på 20 20 61 63 og lad julen starte på magisk vis. 

¨Stegt tortilla¨

Med løjrom, rødløg og creme jaune 

¨Fiskefrikadeller de luxe¨

Med jomfruhummer, kammuslinger og remoulade på hummerolie og kapers

¨Fiskefilet i pankorasp¨

Råsyltede agurker med  mild chili og cocktaildressing

¨Helstegte blomkål¨

Med blanquettesauce og sort  sesam 

“Kartoffeltoast” 

Rørt tatar og morkelcreme 

¨Terrine af and ¨

Syltede asier, peberrod og sprøde flager 

¨Julegrisen Costa bravo¨

Glaseret i Miso og havtorn. Med syltede sennepsfrø, grillet kål og patata bravas 

¨Chokolade” 

Kirsebær - Karamel - tærte 

800,-  pr. Couvert 

ELLAs julepakke: 

7 deleretter med  vin, øl, sodavand, vand med og uden brus ad libitum 1.200 kr. pr couvert.

Julepakken er gældende i 3 timer. 

Tilvalg af Caviar, østers og Ærøpandekager 

125,- pr. Couvert.